Brudbuketten

Brudbuketten

När det äntligen är dags för bröllop finns det mycket att tänka på och som behöver fixas. Vad ska det vara för tema, ska det ens vara ett tema? Hur många gäster ska det bjudas, ska bröllopet vara stort eller privat? Ska paret kanske gifta sig i hemlighet och överraska alla? Vad som än bestäms finns det tre viktiga punkter som de flesta par ser som viktigast; brudklänningen, brudgummens kostym och naturligtvis brudbuketten!

Brudbuketten

Blommorna som bruden ska välja är nästan lika viktiga som brudklänningen. Buketten blir ofta den sista men viktigaste detaljen. Den ska väljas ut, matcha övrig dekoration och dessutom kommer den slängas iväg till någon som är ivrig för att fånga den och själv få gifta sig. Den ska också förhoppningsvis sparas och dekorera hemmet som ett fint minne. Att välja och tänka ut brudbukett kräver kärlek och omsorg.

Vid sidan av favoritblommor behöver det också tänkas på vilken säsong bröllopet är och att det inte går att exempelvis ha med pioner och liljekonvaljer, om tanken är att ha ett vinterbröllop. Rosor däremot är alltid immun mot årstider och kan göra de flesta buketter tillsammans med annat både vacker och stilren.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

dante