Fira studenten

Fira studenten

När det blir dags för studenten kan olika val av firande vara på tapeten. Det är mycket som ska planeras och även vid detta tillfälle är en blomma runt halsen eller en vacker bukett något som alltid uppskattas.

Fira med en blomma

Att fira studenten ser många fram emot och det är ofta detaljerna vid sidan av firandet som gör den minnesvärd. Gymnasietiden är viktig för många unga och studenten markerar att det livet nu övergår till att bli en ung vuxen.

Det är vanligt med små gulliga nallar eller fina smycken som presenter. Även en del värdekort eller extra pengar för att hjälpa studenten i livet framöver brukar ges som present, speciellt från mor och farföräldrar. Att tacka sig själv eller bli avtackad med

studentblommor är en bra present när mycket annat som hör till studenten kan göra att kostnaderna skenar iväg. Det ska bland annat fixas balkläder, mat och dryck till släkten och dessutom ska det köpas presenter till studenten.

Att uppvaktas och minnas denna fantastiska dag som öppnar upp mot framtiden med en blomma runt halsen är något som är en given del i ceremonin.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

dante