Uppvaktning

Uppvaktning

En ros för varje år, eller tre rosor som säger jag älskar dig? Att uppvakta sin andra hälft med blommor när det ska frias kan inte bli annat än rätt! Med tiden kan vi ibland ta ett steg utanför den “säkra rosen” och allt eftersom vi lär känna vår partner bättre vet vi också vad vi ska satsa på.

Uppvaktning

Somliga vill bli uppvaktade med fina ord, gulliga meddelanden, somliga med ett presentkort eller blommor. Vissa handlar aldrig presenter speciella dagar utan vill leva mer spontant. Smakerna kan variera, under ett förhållande har alla någon form av relation till presenter och uppvaktning eller ibland avsaknaden av den.

En blomma som ges vid första dejten anses som romantiskt, en röd ros på alla hjärtans dag som gulligt, en blomma första årsdagen är helig och en blomma då och då som uppskattning eller förlåt blir viktiga komponenter i ett lyckligt förhållande. Par ska inte underskatta blommans vara eller icke vara, blommans inverkan på relationen kan ha stor betydelse för att bli gladare tillsammans. Vissa säger att blommor inte kan ges för ofta medan vissa vill längta efter den för att göra tillfället mer speciellt. Det gäller att ha taktkänsla med andra ord…

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

dante